Bugun...
Reklam
Reklam


"CHP'Lİ OLMAK ZOR ZANAAT"
CHP alanya İlçe Kongresi, yeterli çoğunluğunun sağlanmasının ardından oluşturulan divan heyetinin açılış konuşması ile başladı.

"CHP'Lİ OLMAK ZOR ZANAAT"
+ -

Saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede önce divan oluşturuldu. Ardından oy birliği ile Ertuğrul Yeşildal divan başkanlığına kabul edildi. Bir konuşma yapan Yeşildal, kongreyi demokratik şekilde sonlandıracaklarını söyledi. Yeşildal, "Herkes CHP'li olamaz. CHP'li olmak bir yaşam biçimidir. Ben milletvekiliyim ama CHP'li değilim durumlarını da yaşadık. CHP'li olmak yoksulluğa, yoksunluğa karşı çıkabilmektir. Gerçekleri haykırabilmektir. Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni, Bursa Nutku'nu özümsemektir. Önce insandır diyebilmektir CHP'li olmak. Yurtta sulh, cihanda sulh diyebilmektir CHP'li olmak. Aynı zamanda partide sulh diyebilmektir CHP'Lİ olabilmektir. Zor zanaattir CHP'li olmak" dedi. Sonra divan tarafından seçimin blok ya da çarşaf listeyle yapılıp yapılmaması oylandı. Oylama sonucu seçimin blok listeyle yapılması kararlaştırıldı.

36. Dönem 2. Yarı Faaliyet Raporu'nun ve bilanço okunmasının ardından bunlar oylanarak oy birliği ile kabul edildi. İlçe başkan adaylarının listelerinin divana sunulması sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun telgrafı okundu.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON HABER YORUMLARI
YUKARI