Alanya Belediye Başkanı ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkanı Adem Murat Yücel, ALTAV ve ALTİD Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu ve turizmcilerle, Rusya’nın en büyük turizm fuarı MITT Moskova’da Alanya’yı tanıtıyor. Rusya’da kapılarını bugün açan ve 18 Mart’a kadar açık kalacak olan, 27. Uluslararası MITT Moskova Turizm Fuarı’nda, Alanya standını aynı zamanda ALTAV Başkanı olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibi temsil ediyor.
300 M²’LİK TÜRKİYE ADASINDA ALANYA STANDINA YOĞUN İLGİ
MITT Moskova Fuar’ında, 300 m²’lik Türkiye adası içerisinde bulunan Alanya standı, son olarak 2019 yılında yapılan fuarda olduğu gibi yine yoğun ilgi gördü. Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ve Türkiye’nin Rusya Büyükelçisi Mehmet Samsar’ın da ziyaret ettiği stantta ziyaretçileri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ağırladı.
YILIN İLK YÜZ YÜZE FUARINA ZİYARETÇİ AKINI
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in bizzat giderek Alanya’nın tanıtımını gerçekleştirdiği 27. MITT Moskova Turizm Fuarı, 2021 yılının ilk yüz yüze fuarı oldu. Türkiye’den genel katılımın az olduğu fuar, pandemiye rağmen Rus katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.
BAŞKAN YÜCEL MÜJDEYİ VERDİ; “HEDEF BÜYÜTTÜLER”
Akay Turizm sahibi Ethem Okudur ile bir görüşme gerçekleştiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2021 yılında Biblio Globus Tur Operatörü’nün 700.000 pax hedeflediğini ama geçen hafta hedefi 1.100.000 pax olarak büyüttükleri müjdesini verdi.
YÜCEL: “BU YOĞUNLUK VE HEYECAN BİZLERİ ZİYADESİYLE UMUTLANDIRDI”
27. MITT Moskova Turizm Fuarı hakkında değerlendirmelerde bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, pandemiye rağmen oluşan yoğunluğun kendilerini sezon öncesi umutlandırdığını vurgulayarak şunları söyledi; “Pandemi öncesi günlerde yılda ortalama 30’un üzerinde fuara katılıyorduk. Covid-19’un gölgesinde bu yıl fuarlar, online gerçekleştirilmeye başlanmıştı. MITT Moskova Fuarı 2021’de bu anlamda bir ilki gerçekleştirdi ve yüz yüze ilk fuar oldu. Biz de Alanya Belediyesi ve ALTAV olarak buradaki yerimizi aldık. Burada gerek tur operatörleriyle gerek acente temsilcileriyle gerekse fuar ziyaretçileriyle bir araya gelerek Alanya’mızın tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Turizmimizin bu sezon sağlıklı bir şekilde insanların seyahat özgürlüğüyle daha güzel geçeceğini umuyoruz. Buradaki gayretli çalışmalarımızla birlikte yeni sezonda iyi sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyorum. Burada, pandemiye rağmen, bu yoğunluğu, bu heyecanı görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.


Alanya'da müdür Kıldırgıcı’nın testi pozitif çıktı
Büyükşehirden Alanya kırsalında yoğun mesai
ALKÜ’nün yeni teknik personeli göreve başladı
ALTSO , Öğrencilere Yine Unutmadı
Alanya'da korkutan orman yangını
ASMEK Kursiyerleri Meziyetlerini Ortaya Koydu
Yücel'den Bahçeli Teşekkürü
Konyaspor: Alanyaspor :2 -3
Alanyaspor - Akhisar Belediyespor
Alanyaspor- Konyaspor : 2-3
Alanya’da koronavirüs paniği! Eğitime ara verildi
Alanya’da kadına şiddete meydana dayağı
ALKÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nden başarılı operasyon..
Toklu: “Gözyaşları dindi, yaralar kapandı ancak izleri asla ..
Alanya Belediyesi sıkıştırılmış beton tekniğini ilk kez uygu..
Alanya turizmi için önemli gelişme!
Yılmaz'dan coşkulu Cumhuriyet Bayramı kutlaması
ALTSO'DAN 23 NİSAN COŞKUSU
Feci kaza 
