Bugun...
Reklam


SİVRİSİNEKSİZ İÇİN 189 KİŞİ SEFERBER OLDU
Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ekipleri bayramda da vektörel mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Antalyalıların huzurlu bir bayram ve yaz sezonu geçirmesi için etkin mücadelesini arttıran Büyükşehir Belediyesi ilçelerde ilaçlama araç ve personeline takviye yaptı. Alanya’da ilaçlamada 189 kişi çalışıyor.

SİVRİSİNEKSİZ İÇİN 189 KİŞİ SEFERBER OLDU
+ -

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Dairesi Başkanlığı Ekipleri bayram süresince merkez ve tüm ilçelerde 7/24 hizmet vermeye devam ediyor. 2 bin 300 personel, 118 vektörel mücadele aracı ve 66 temizlik aracı Antalyalıların rahat bir bayram geçirmesi için hizmet veriyor. Antalya’nın merkez ve tüm ilçelerinde vektörel mücadele çalışmalarına gece gündüz demeden hızla devam eden Çevre sağlığı ekipleri halkın rahat, huzurlu bir bayram geçirmesi için çalışıyor.

Alanya’da da ilaçlama ekibi sivrisinekle mücadele için, su birikintileri, kanalizasyonlar, su kuyular, havuzlar, apartmanların bodrum katları ile kullanılmayan araç lastiklerini ilaçlayarak vektörel mücadele yapıyor. Alanya’da ise ilaçlama ekibinde 189 kişi 24 saat esasına göre çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışanların 49 kişisi Alanya Belediyesinde devri yapılan ana caddelerden ilaçlama ekibine geçen personelden oluşuyor.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON HABER YORUMLARI
YUKARI