Alanya toptancı halinde tek tek ziyaret ettiği esnafla selamlaşarak sohbet eden İlçe Müdürü Rüzgar, esnafın çay ikramlarını geri çevirmedi. Hal esnafının çeşitli sorularını yanıtlayan Müdür Rüzgar, esnafa yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
'ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK'
İlçe Müdürü Rüzgar, "Alanya toptancı meyve sebze halinin sadece üreticiden temin edilen ürünlerin tüketiciye arz edilen alanlar olmasının yanında çiftçimizin alın teri ile yetiştirdiği ürünleri piyasaya geciktirilmeden ulaştırılması açısından da önemi çok büyük ”dedi.
Alanya Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelleri ile birlikte ziyaret ettiği hal esnafına hayırlı işler bol kazançlar dileyen İlçe Müdürü Rüzgar, hal esnafının sorunlarını da yerinde tespit ederek dinledi. Soğuk havanın sıcak çay ikramlarıyla ısındığı ziyaretlerde kendilerini ağırlayan ve yaptıkları düzenli çalışmalardan dolayı hal esnafına teşekkür eden İlçe Müdürü Rüzgar, meyve sebze toptancı halinden ayrıldı.


ALTSO , Öğrencilere Yine Unutmadı
Alanya'da korkutan orman yangını
ASMEK Kursiyerleri Meziyetlerini Ortaya Koydu
Yücel'den Bahçeli Teşekkürü
Konyaspor: Alanyaspor :2 -3
Alanyaspor - Akhisar Belediyespor
Alanyaspor- Konyaspor : 2-3
Alanyaspor'da kaptan Efecan Karaca'nın akıbeti belli..
Demirci'den Alanya için hızlı tren sorusu
Alanya'daki o otel ödüle layık görüldü
Alanya'dan Ruslara ‘yatırım' çağrısı
CHP Alanya'dan eleştiri yağmuru
Alanya'da görme engelli ev hanımından duygulandıran hare..
Alanya’da perdeciye silahlı saldırı
Karadağ: ‘Alanya halkı aşı programını bekliyor’
Alanyalılar dikkat! Bu gece için ‘don’ uyarısı!
Toklu Telegram'a çağırdı
Yılmaz'dan coşkulu Cumhuriyet Bayramı kutlaması
ALTSO'DAN 23 NİSAN COŞKUSU
Feci kaza 
