Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya’daki grup yollarını güvenli hale getirmek için çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, vatandaşların yaylaya gitmek için yoğun olarak kullandığı Gümüşkavak-Yalçı-Kuşyuvası bağlantı yolunda bakım onarım ve şarampol temizliği çalışması gerçekleştiriyor.
TAŞ DUVAR YAPILDI
Yolun dar olan bölümleri iş makinesiyle genişletilirken, bozuk olan noktalarına bakım yapılıyor. Diğer yandan yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin sıkça gittiği Sapadere grup yolunda da toprak kayması olan bölgede çalışma yapıldı. Toprak yoldan kaldırılırken, toprak kayması olan yere önlem olarak taş duvar imalatı yapıldı.
DİM GRUP YOLUNA BAKIM VE YAMA
Kırsal alan ekipleri, 12 mahalleye ulaşımı sağlayan Dim Grup Yolu ve Akçatı mahallesi yolunda da bakım ve onarımın ardında yolun bozulan noktalarında yama çalışması gerçekleştirdi.



Alanya'da yarın bu mahallelerde su ve elektrik yok
İşte Alanya'da su kesintisi yaşanacak mahalleler
Alanya Kalesi büyükşehir fuayesinde
Kasap adaylarına eğitim
Esnafın kredisi ödemeleri ertelendi
Alanya Kaymakamı'ndan Bakan Çavuşoğlu'na ziyaret
Alanya Belediyesi GES'ten 3 yılda 10 milyon kazandı
Gümüşkavak-Yalçı-Kuşyuvası yolubakıma alındı
ALTSO , Öğrencilere Yine Unutmadı
Alanya'da korkutan orman yangını
ASMEK Kursiyerleri Meziyetlerini Ortaya Koydu
Yücel'den Bahçeli Teşekkürü
Konyaspor: Alanyaspor :2 -3
Alanyaspor - Akhisar Belediyespor
Alanyaspor- Konyaspor : 2-3
CHP'li Karadağ isminde sahte hesap açıldı
Son dakika! Alanya'ya şehit ateşi düştü
Alanya'da trafik dostu proje
Alanya Cezaevi Müdürüne veda yemeği düzenlendi
Başkan Yücel'den oğlu için duygusal paylaşım
Alanya’da sınav heyecanı başladı
ALTSO'DAN 23 NİSAN COŞKUSU
Feci kaza 
